2024-12-03
半半炸鸡(有骨)🍗 ($238)炸鸡一定要食有骨版本!因为感觉黐住旧骨嘅肉会嫩滑有汁多啲,呢间炸鸡舖啲炸鸡炸到非常香脆唔再讲,仲要啖啖都有鸡油同埋啲鸡肉系滑嘅!!!* 青阳辣椒MAYOMayo蛋黄酱满满铺住件炸鸡,食落好开胃之余,唔会觉得漏,而且上面仲有青阳辣椒,夹埋一齐食非常惹味🔥* 秘制黑酱秘制黑酱味道比其他款式较浓,我自己系最钟意呢一个味,黑酱其实系秘制蒜香酱油,所以食落啖啖蒜香,加埋酱油嘅咸,忍唔住食完一件又一件😚炒年糕(恶魔😈) ($78)钟意辣嘅你一定要食呢个🌶️!炒年糕烟烟韧韧韧,每旧年糕上面都会铺满辣酱同埋辣粉,讲得叫做恶魔就真系恶魔辣,开头食第一嚿冇咁辣,食食吓啲辣就会累积✨猪肉泡菜汤🐷🥣 ($138)而家天气开始转凉,饮过猪肉泡菜汤整最好,韩国嘅热汤我就最钟意饮,因为除咗热辣辣之余仲会系好多配菜喺个汤入面,呢个汤泡菜味十足,配埋猪肉食更有饱腹感😋
* 青阳辣椒MAYO
* 秘制黑酱
炒年糕(恶魔😈) ($78)
猪肉泡菜汤🐷🥣 ($138)