2018-11-16
朋友介绍呢间新开餐厅,一于去试试😋Side叫左个鸡翼配honey mustard 好味~~ 佢仲有个墨西哥辣酱,钟意食辣既人可以试下😗好少食墨西哥菜,难得黎到就叫左个Taco试下!叫左呢个鹅肝馅既,staff哥哥好nice仲问我地鹅肝要软身啲定硬身啲,上菜先知原来有配埋牛油果🤤🤤 块饼微热唔会夹干,鹅肝同牛油果又几夹,有惊喜😋最后叫左个猪扒,块猪扒好厚,煎得几吸引,不过呢碟最吸引我既系啲薯蓉😋好好味!原来啲薯蓉系用左牛油果去整,好特别,唔怪得唔同其他餐厅食既薯蓉~~ 好想为左啲薯蓉再黎食😹 同行友人就好钟意左下苹果泥(?) 甜甜地酸酸地,食完块扒同薯蓉先食,当饭后甜品都唔错😙睇menu见到原来生日/纪念日黎食野仲会送份甜品,下次朋友生日黎试试先👅总括黎讲好推介呢间餐厅,野食好味得黎都算抵食,坐得舒服,啲staff都好好人又会系咁问我地啲野食o唔ok有冇野需要改善,好有诚意👀