2022-10-27 97 浏览
当日叫左个四人餐,泰式生海虾,去骨海南鸡,经典明炉乌头,铁板蚝仔炒蛋,焗黄咖喱面包软壳蟹。另外仲加左个冬荫海鲜汤,菠萝芝士沙冰同西瓜芝士沙冰🙈冬荫海鲜汤🍲先饮个酸辣既冬荫功海打个底䁔䁔胃,汤入面有一只带膏既大虾,青口,鱿鱼,蕃茄,秀珍菇同香料等等。汤底够哂酸辣浓厚又鲜甜,系开胃之选🤭焗黄咖喱面包软壳蟹🦀呢个我推介大家要试呀🤗黄咖喱有好香既椰酱味,加上洋葱,红椒同西芹做配料,点面包食一流。而且黄咖喱系咁多款泰式咖喱入面,辣度最低既一种,所以唔食得辣既人士都可以试下架🤩经典明炉乌头🐟又系我最爱既酸辣味道😋有鱼有汤有肉有粉丝有菇,粉丝吸收哂汤既精华,即使滚左一阵,鱼肉都唔会变得鞋口🐟西瓜/菠萝芝士沙冰🥤诚意之作,饮落去饮到果肉,绝唔系沟果汁糖水既hea你沙冰,芝士奶盖味带小咸顺滑,够解渴。跟餐叫仲有半价架😎今餐超满足,食到个肚账卜卜,岩哂我口味。除左店员民有礼,连价钱都极之亲民架🥰支持小店💪🏻

冬荫海鲜汤🍲

焗黄咖喱面包软壳蟹🦀