2010-06-03 6 浏览
黎到又一城揾食, 唔系pizza express就simplylife架喇, 左右2间都要排队bor...因为今日好想饮simplylife ge汤, 所以就排左边喇.今次又系叫左蟹肉沙律同松露菌幼面. 虽然我唔食蟹肉, 但呢个沙律D芝麻汁好好味, 不过真系超多蟹肉, 如果可以少蟹多菜就好喇松露菌幼面(全名系咩?)又系好食, 初初听个名以为好寡, 点知非常正, 个汁都几浓, 不过好似上次食好食D wor, 点解呢?原先想饮南瓜汤, 但系朋友叫左, 我就试下青豆汤, 好大胆ge尝试啊, 因为本人系唔食青豆ge.南瓜汤都系甜美可口, 不过我发觉青豆汤都好饮, 同原粒青豆完全系两回事, 怕青豆的人有福了! 好多地方都有南瓜汤, 但青豆汤就唔系喇, 所以我谂我下次都会叫青豆汤饮.系排队ge时候, 就岩时间有8点半后ge特价包卖, 我都凑下热闹先, 一袋3个唔同款的包包卖23蚊真系几抵wo, 不过我就隔左一日先食, 个朱古力酥就软左少少, 但有朱古力包住的位置咬落去仲好脆, 新鲜食一定好正!香蕉合桃松饼就麻麻地.原来simplylife都系美心集团架, 点解美心D包同佢地差咁远远远...美心D包

原来simplylife都系美心集团架, 点解美心D包同佢地差咁远远远...美心D包都唔平架wor
比我搅到好肉酸的隔夜面包
2010-05-20