2021-12-19 2129 浏览
啱啱呢个周末去咗黄竹坑staycation. 夜晚想食饭嘅时候,发现方圆几百里都冇一间餐厅,唯有叫外卖. 揾吓揾吓发现有一间食夏威夷刺身饭嘅餐厅,pololi. 挣扎紧叫唔叫好,始终生冷野叫外卖送过嚟,有一定风险。最后都系唔谂,照去。一路睇,发现真系有好多选择,我叫咗日式酱油吞拿鱼👌🏻,辣味三文鱼👍🏻,牛油果蓉👍🏻👍🏻,中华沙律👌🏻。个饭大概半个钟头到送到,可以一直睇住餐厅几时做起,同埋外卖几时pick up. 其实都唔系好耐,打开一睇,外观都几吸引,最重要系饭都仲系暖暖地,几好。每样食材都感觉新鲜,起码之后冇肚饿,而且份量系非常非常大,我一个大男人都完全食唔晒,百几蚊其实都几抵食。******************************👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 难食评分 : 7/10简评 : 夏威夷刺身饭救咗肚饿嘅我一命
👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 难食
评分 : 7/10