2020-06-09 27 浏览
黄店是要支持的🖐🏻☝🏻🖐🏻☝🏻🖐🏻☝🏻我同朋友仔试咗个四𩠌既车仔面 汤底都有好几款可以拣 腩汁、蕃茄汤或经典车仔面汤底都系我会叫既汤底😛😛陈皮鱼蛋 猪软骨 大肠 牛腩配粗面朋友仔拣咗经典车仔面汤底 但俾后加既腩汁掩盖咗味道 陈皮鱼蛋好有陈皮味 咬开陈皮味四散 虽然细细粒但好弹牙 🥰🥰大肠好有咬口🤩佢哋既牛筋同牛腩既卤水味都好浓郁 但唔会咸👍🏻👍🏻 墨汁墨鱼丸 墨鱼腐皮卷 牛筋 鱼皮饺配波菜面菠菜面好幼身 同蕃茄汤都几夹 有啲似食紧西餐杂菜汤既感觉🤪🤪本身想嚟食醉蛋同蒜泥白肉 但是日沽清 所以想食既话下次要早啲嚟食😌😌😌虾多士 炸到脆卜卜 好滋味 件件size都有好足料既虾胶 虾胶多到满泻😻😻😻我极度推荐大家叫虾多士🤗🤗 咬落去啖啖肉 辣酱鱿鱼好有以前街边小贩车卖既味道 辣味唔太辣但辣得过瘾🥳🥳
黄店是要支持的🖐🏻☝🏻🖐🏻☝🏻🖐🏻☝🏻

我同朋友仔试咗个四𩠌既车仔面