2023-09-07 798 浏览
搬左嚟九龙湾成年,原本第一次嚟食系想食对上果间放题,点知执左。后来一路留意住e间铺的装修和开张日子。终于等到开张,我同老婆order左个烧鱼套餐,讲真,两个人真系食唔哂,所以我就建议整返个二人套餐啦🤭🤭🤭讲到味道,我同老婆都觉得正,好食,鱼汤够鱼味👍。直到下一次,我同屋企人今次就order左个鸡煲,鸡够滑,味道刚刚好,值得一赞烧烤姐姐(原来我家姐识),姐姐真系好有心烧好食,所以到现在,我们见到面都会有讲有笑😊,成日帮我落order果个四眼妹妹同四眼哥哥,佢地都好好,好热心🤟。又到另一晚食小菜,我好记得厨师的肥仔哥炒的手撒包菜呀,好食到见到肥仔哥问系咪佢炒,吓到肥仔哥以为我系投诉佢🤣🤣最终结论:我觉得做饮食最紧要有心,因为我都系由大酒店做起,做到现在,我都系选择做大酒店,原因系我对食有要求。所以无论厨师又好,楼面又好,甚至老板又好,只要坚持自己的出品,我相信会有好的回报。加油 !!!
后来一路留意住e间铺的装修和开张日子。

2023-09-06
等候时间
5 分钟 (堂食)
  • 手撕包菜,烧鱼,鸡煲,烧茄子