2023-06-04 620 浏览
九龙湾唔知食咩好,所以就同朋友去咗Beans Cafe食晏,嗌咗鲍鱼汁意粉、海鲜pizza同焦糖炖蛋。 鲍鱼汁意粉上面有鲍鱼同埋蚬,意粉煮得好弹牙,鲍鱼汁味道好浓郁,煮得好恰到好处。份量都几大,食得好饱足。 海鲜芝士pizza底好薄好脆,上面有啲芝士同埋海鲜,包括虾、墨鱼同蟹肉。啲海鲜都好新鲜,令pizza食落去好鲜美好香口。 最后就系焦糖炖蛋啦,个份量唔算太大,但系味道真系好好味!焦糖炖蛋外面系焦糖色,入面系软滑嘅蛋糕,味道唔会太甜,好适合我啲唔钟意太甜嘅朋友。 Beans Cafe嘅食物真系好好味,啲食材都好新鲜,而且份量都好大,食得好饱足。啲服务员都好友善,环境都好舒服,系个好适合同朋友倾计、约会嘅地方!