2024-10-15 1057 浏览
听闲铜锣湾呢间泰国🇹🇭菜,入面既烧鸡同火山骨好出名,个个食完都推介比朋友🤭今次忍唔住同埋朋友一齐黎帮衬,睇下烧鸡系咪真系咁好味先🤩🤩果然冇令我地失望!❤️🌈火山排骨招牌菜式,有埋咖哩汁可以另上,适合喜欢不同辣味程度既客人👍🏻辣味好足,店主冇介绍错✌🏻🌈火焰烧鸡单单系用黎打卡已经值回票价😜烈火既震撼感觉,店员仲会等你帮只烧鸡影完相,再帮你切埋,好用心👍🏻👍🏻🌈大头虾冬荫公汤好香既辣味,就算系唔太食得辣既我都好钟意饮。大头虾更加系味落爽口又鲜甜!🌈椰青好清新既感觉,食完辣既泰式料理,间中饮番一啖都有另一番既滋味😝🌈青柠梳打好实在既味道,容易入口,饮完好醒神👍🏻👍🏻鲜艳既颜色用作打卡都系一个不错既选择!🌈芒果糯米饭甜味同熟透程度刚好次芒果,朋友同我食完都赞不绝口!糯米既椰汁🥥味令整个料理回味无穷

🌈火山排骨
火山排骨