2016-12-04 502 浏览
依间主打蕃茄炒滑蛋汤面,我见佢餐牌show既面系长通粉,咁我就㨂左佢,另外原来汤底仲可以㨂辣定唔辣,听讲依道个辣都几劲,所以㨂左少辣。个蕃茄汤底真系超浓呀!而且系用真蕃茄!d蕃茄都好好食,最怕食到d蕃茄得个酸字,又或者咩野味都冇,但依道既蕃茄甜甜酸酸咁,好好食!个辣味都好值得称赞,个辣好似系胡椒味,虽然少辣,但都真系几辣,但辣得黎又同个蕃茄汤底好夹,另外,㨂左鸡软骨饺子,几特别,个饺子入面有d好细既鸡软骨粒,有d咬口,都唔错!仲有,依道个面劲大碗,明明个日劲饿,但都食唔晒!加埋一,大约60蚊埋单,但食到咁饱,d蕃茄又足料,真系好抵!唯一美中不足既系个日个炒滑蛋老左d,所以唔太滑。另外如果要去咁要早d, 个日食完7点几,门口已经好多人排队啦!