2024-01-15
2091 浏览
约咗好姊妹聚会,想揾个可以坐outdoor、唔限时、有靓位影相打卡同埋有all day breakfast食嘅地方🤭 揾吓揾吓就见到呢间满足晒我咁多要求嘅石屋 cafe😍我去𠮶日系星期日下昼3点零,outdoor地方好热闹,有小朋友嬉戏,又有好多人都带埋狗仔,outdoor位置大约等咗10分钟就有位,位置背对石屋,影相可以有石屋做背景👏🏻石屋全日早餐⭐️⭐️⭐️⭐️份量好够,价钱好合理👍🏻 如有牛油果可以俾多啲就更加好,所以我额外加多咗半个牛油果😁 炒蛋同我想像中有啲出入,我以为会系炒滑蛋,不过而家个炒蛋都唔错~ 烟火腿三文鱼班尼迪蛋 ⭐️⭐️⭐️⭐️我觉得几好㖞!老实讲你唔可以同酒店嘅Benedict egg相比,但呢个价钱我觉得已经好好!简简单单,配埋个沙律,好满足!蒜香菠菜蘑菇意粉 ⭐️⭐️⭐️⭐️呢个食素食之选🥦 意粉份量好大,唔系好多酱𠮶啲,所以食落好健康!调味唔错,亦有好多菠菜,下次再嚟我都会叫返碟~ 整体嚟讲,石屋cafe好值我得去呀!对面就有个屋苑停车场可以停车,我去𠮶日天气好好,感觉好chill 😌
石屋全日早餐⭐️⭐️⭐️⭐️
烟火腿三文鱼班尼迪蛋 ⭐️⭐️⭐️⭐️