CulinArt 1862 位于🚇铜锣湾 Towngas 旗舰店内,佢哋最近新出咗个🎊happy hour优惠时段,逢星期四、五 5-10pm客人可以系🎚️DJ播放嘅轻快旋律中享用一系列精致🇪🇸西班牙小食、各式cocktail、mocktail🍸同埋以可持续发展理念嘅🇭🇰本地酿制手工啤酒 BOB「Bottle of Bread」🍺。Manchego🧀, Chorizo & Iberico Ham🐖with Rye Crisp 呢个前菜都几丰富🥰,Manchego芝士🧀香浓,Chorizo香肠片同埋🇪🇸西班牙黑毛猪火腿咸香十足,配埋松脆嘅🤩Rye Crisp更系一绝。🐙Octopus in Paprika Sauce 入面嘅八爪鱼已经🔪切成一片片,入口鲜味👍好弹牙,Paprika酱汁有少少辛辣🌶️,十分之令人开胃🤤。🐟Garfish in Olive Oil 鱼肉香滑,🫒橄榄油嘅香气非常浓郁,鱼肉吸收晒😍橄榄油香令人难忘。🍆Fried Eggplant with Honey 意外地令我几有惊喜🤩,外脆内软嘅炸茄子口感,加上少少🍯蜜糖嘅甜味,令人一试难忘。佢哋仲配咗🥗Parsley Salad

🍆Fried Eggplant with Honey 意外地令我几有惊喜🤩,外脆内软嘅炸茄子口感,加上少少🍯蜜糖嘅甜味,令人一试难忘。佢哋仲配咗🥗Parsley Salad,令人食起上嚟冇咁油腻😋。