2023-01-19
🍹 𝕆ℤ𝕆ℕ𝔼 🧉🧏🏻♀️叫左2杯cocktail 、半打生蚝、松露薯条同埋加州卷cocktail 酒精浓度应该几高🤭 饮唔出酒味😆但身体feel 到佢落足料🍹🌹Metal卖相几靓🥰 用金属杯🛎杯如其名😆赏心悦目🌹有玫瑰同白色花花🤍系上面做装饰 果味重🍊 酸酸甜甜☺️几清新🥴对我来讲偏甜🧉☕️Wood都系杯如其名用木杯装住🪵前调系咖啡味☕️尾调系人参味甘甘地😌 整体苦中带点甘甜🤩 我钟意呢杯多d🦪生蚝 系鲜甜爽口嘅类型😳 几肥美🤤唔会有好咸海水味🌊 超refreshing😎🖤🍟松露薯条味道不错☺️系瘦薯条🌟松露好平均分布系每条薯条上👍 每条都会有淡淡松露味🥑🍣加州卷摆盆ok🙈 食落去无咩惊喜😶份类系偏细👉🏻👈🏻 满足唔到大食嘅我😂🍺🍷🥃🍸🍹🧉🥂佢仲有好多唔同cocktail 可以拣🌟Signature 有Metal(金)、Wood(木)、Water(水)、Fire(火)& Earth(土)环境方面就无得输嘅☺️有室外室内选择🌬室外几大风算凉爽🧺而且sofa 都几舒服🌧可惜天公不做美就落雨🥲 店员都好好帮我地转台返室内💪🏻搬埋野食返去😊服务不错
cocktail 酒精浓度应该几高🤭 饮唔出酒味
😆但身体feel 到佢落足料