2021-04-24
之前都有食过ssp 个间记得个exp 都唔错,所以都想食多次。成间铺以粉色设计为主,好有少女风味。菜式数量唔会太多,可以有d选择得黎又唔会有选择困难症。哥同个friend 一人拣一个share食啱啱好。冬荫意大利饭首先饭既份量颇多,胃口细既朋友建议叫少饭。意大饭配料有卢荀同秀珍菇,丰富了饭的口感与味道,加上冬荫味好浓再配上少少辣,令人食指大动。因为酱汁比较浓稠,所以啖啖都感受到冬荫既味道。麻辣青酱墨西哥薄饼呢个真系辣得几过瘾,唔系辣到呛喉咙个种,但系会一直有种麻痹感留系嘴边。薄片Pizza 非常Crispy,哥本身都偏好薄身pizza,呢个就有种食紧chips 既感觉。铺系面既蔬菜为Pizza 添多一份健康既味道,成个pizza好味得黎又唔怕肥,因为一d肉都冇。今次clumsy 的我仲要为左影d 靓靓摆设,搞到成杯茶倒泻哂,成为全场焦点。好彩店主同店员都冇因为咁而责怪我,仲好细心咁问我有冇事有冇整污糟。佢地真系超nice 超细心,之后仲换左张枱俾我地。如果香港多d 呢d餐厅就好😌冻伯爵茶呢杯就系哥打泻左个杯既遗照(之后佢地整番杯俾我,复活!) 好清好舒服,天口兴都可以饮黎gur 一 g
成间铺以粉色设计为主,好有少女风味。
冬荫意大利饭
麻辣青酱墨西哥薄饼
冻伯爵茶
呢杯就系哥打泻左个杯既遗照(之后佢地整番杯俾我,复活!) 好清好舒服,天口兴都可以饮黎gur 一 gur,唔一定要肥仔水。
热玄米茶
想健康啲要热饮嘅,都可以要杯热玄米,茶麦味几重,饮落好舒服。