2018-09-19 450 浏览
学生时代,真的价钱要平要饱肚!宝生,正正是在我学校附近的平价的小本经营的食店!由细食到大面店,细细个𠮶时仲有肠粉卖,依家主要系买面😭😭😭肠粉就冇咗啦铺头位置就唔系好吸引,得老板2人落手落脚做。光线够食既地方好干净,老细亲自洗肠,反而令我食得放心。佢又够平,但如果要用装修,佢个度一定会系五合格,佢个度猪血同猪肠干净,辣汁一定要食。🤤🤤🤤牛腩牛肚炆得又淋又好食,辣萝卜辣猪皮辣鱼蛋,萝白有拣过冇渣,掂!猪皮煮得爽脆,有咬口,掂!猪红唔会松泡泡,夹得到,非常之掂!鱼蛋系陈皮鱼蛋👍👍👍仲可以堂食,不过就细细间全部都系折台折櫈,小朋友就要小心佢主要做学生同家长生意,所以干净卫生,小朋友食唔会太大碗,大人要加$5面底会好D🤤最正系啲大肠,里面通得好干净唔会有屎!

仲可以堂食,不过就细细间全部都系折台折櫈,小朋友就要小心

最正系啲大肠,里面通得好干净唔会有屎!