2018-07-20 51 浏览
今晚同两晚朋友去食。食物方面,朋友点了burger set, 我点了dinner set 的猪扒饭餐。个猪扒dinner set , 所谓set dinner , 系main course 加drink , 但个drink 原来要额外加钱,唔系冻饮加钱,系热柠水都加5蚊咁样),我宁愿佢将5蚊打落去set price 个度,好过咁样真玉酸)。Set dinner 餐牌仲要写英文懒高级,惜食物及餐厅格局完全唔系个皮。其次个猪扒饭仲差过茶餐厅。成个set 加一盛惠102。食物水准差唔紧要,最惨系卡位非常迫,若果想同朋友吹下水倾耐d, 我建议大家一定唔好黎。朋友点了burger set, 评语系完全唔值。
今晚同两晚朋友去食。

朋友点了burger set, 评语系完全唔值。