2011-12-04 90 浏览
不知何年何月,星期日都会食BRUNCH,其实唔少地方都有BRUNCH食,食物黎黎去去都系果堆野,食物既水准都系想像得到,其实心目中已经有好几间好选择,不过都仲系会周围试,都系期待有更好既发现,今次就试左呢到,不过真系完全不是那回事,又分享下。两个人,一份要All day Breaskfast,一份要Fish & Chips。All day breakfast,炒蛋,快餐店的也比这个好,可能这里少了点味,而滑既感觉同蛋味也欠奉,是可以做得更好的炒蛋。肠仔同烟肉都是煎香就上碟,茄汁豆是罐头货色,仲有几旧小生果。中环附近好多地方都有All day breakfast食,这里好似少左点诚意,人家卖贵几十蚊,确系有原因。炸鱼薯条,鱼系即炸起,有香脆既感觉,不过鱼系无味的,再加上同薯角一样既SIZE,卖相有点茶记FEEL。薯角就腍腍地,食落就真系麻麻地。咖啡,唔够热,有点涩。蜜糖茶,味道略为淡左D。附近真系好多选择,这里真系唔系我杯茶。

All Day
炸鱼薯条
咖啡,唔够热,有点涩。蜜糖茶,味道略为淡左D。
咖啡
蜜糖茶
附近真系好多选择,这里真系唔系我杯茶。