有位好有要求嘅食家朋友介绍,话一定啱我哩个咀刁嘅人,食完真系有大惊喜,正呀😍食物质素:1. 蒸蛋里面有一大嚿鱼肉,蛋滑味道赞👍2. 平政寿司 - 感觉清新3. 池鱼寿司 - 非常juicy , 口感丰富👍👍4. 象拔蚌寿司 - 鲜甜清爽5. 珍寳牡丹虾刺身 - 超惊喜,夹起成吋厚,肉质弹牙,虾膏香浓,激赞👍👍👍6. 北寄贝寿司 - 清甜爽口,系极新鲜嘅食材👍👍7. 银鳕鱼寿司 - 超好味,食完口里面仲有鱼嘅油香,绝对啱我哩啲重口味嘅人👍👍👍8. 天妇罗系列: 芦荀、南瓜、同埋超厚身鳗鱼,外脆内juicy,仲非常弹口,估唔到😊9. 平贝卷 - 鲜味十足10. 濑尿虾寿司 - 清甜到难以形容,或者叫鲜甜,总之好正,试吓就知😍😍😍11. 大拖罗寿司 - 师傅好聪明用炙烧,将大拖罗口感味道层次提升,绝对抵赞👍👍12. 生蚝 - 原来清甜同creamy 系可以mix,好满足😍😍😍13. 白海胆卷物 - 好味到哗哗声,really juicy,以为去咗小樽,师傅绝对不吝啬,大大嚿车落饭度,好感动😁😁😁14. 拖罗鱼蓉手卷 - 又要赞师傅,佢用炸天妇罗碎舖上拖罗鱼蓉增加香脆感,成件事就变咗多层次口感

食物质素:
1. 蒸蛋里面有一大嚿鱼肉,蛋滑味道赞👍
2. 平政寿司 - 感觉清新
3. 池鱼寿司 - 非常juicy , 口感丰富👍👍
4. 象拔蚌寿司 - 鲜甜清爽
6. 北寄贝寿司 - 清甜爽口,系极新鲜嘅食材👍👍
9. 平贝卷 - 鲜味十足
14. 拖罗鱼蓉手卷 - 又要赞师傅,佢用炸天妇罗碎舖上拖罗鱼蓉增加香脆感,成件事就变咗多层次口感丰富哂,叻👍
15. 玉子布甸 - 蛋味十足,甜度适中
16. 四种面鼓嘅面鼓汤 - 我只可以讲大厨有对追求面鼓味道嘅坚持🤣🤣🤣
17. 柠檬雪芭 - 味道清新

服务质素:
- 师傅会咨询客人对食物嘅要求,然后配合食材,绝对唔系厨师发板,系客人发板🤣
- 师傅会介绍每一度菜之余,仲会问客人意见,互相交流,气氛和洽舒服,完全觉得系以客为尊,我好满意😀👍

总括而言,食物味道同新鲜度、服务态度同环境衞生我都十分满意,下次一定要试吓dinner,试吓多啲款式😁
2023-08-18
  • 珍宝牡丹虾刺身  海胆卷物