餐厅: 陶源酒家
资讯:

餐厅: 陶源酒家
资讯:

2021-10-20 630 浏览
临近中秋, 同屋企人出去食餐饭聚一聚。我地BOOK左一间房, 冇其他人坐隔离, 坐得舒服D。一早订左枱就唔洗等直接入座, 到人齐我地就叫上菜。唔知系咪人多(但行去厕所望到出面得两三枱客), 上菜既速度好慢, 食完乳猪都等好耐先有第二碟菜上。乳猪皮脆, 但就好肥, 同埋个底有好多酱搞到食落好咸。其他菜都系鱼, 鸡, 饭,伊面咁。我谂我地个餐最贵就系碟鲍鱼..冷盘上, 酒味太重, 个人觉得唔太好食。其他菜既味道都正常, 但条鱼就蒸太耐, 浪费左..最后上既寿包系好食既, 但卖相就一般, 见到包面有D烂左, 有D又烧焦左咁.不过个馅就好足料, 每个包都有一粒咸蛋黄, 配埋莲蓉食就岩岩好, 唔会太甜。成餐饭整体黎讲不过不失, 上菜速度要快番小小最差既系间房上一手就食完烟, 同D侍应反映完间房好大烟味, 佢地都系冇理会, 服务态度有待改进
临近中秋, 同屋企人出去食餐饭聚一聚。
我地BOOK左一间房, 冇其他人坐隔离, 坐得舒服D。
一早订左枱就唔洗等直接入座, 到人齐我地就叫上菜。

乳猪皮脆, 但就好肥, 同埋个底有好多酱搞到食落好咸。
乳猪

其他菜都系鱼, 鸡, 饭,伊面咁。
我谂我地个餐最贵就系碟鲍鱼..
冷盘上, 酒味太重, 个人觉得唔太好食。
鲍鱼
其他菜既味道都正常, 但条鱼就蒸太耐, 浪费左..
寿包

成餐饭整体黎讲不过不失, 上菜速度要快番小小
最差既系
2021-09-15