2018-09-22 264 浏览
今日经过又一城,其实大部份嘅食物都系连锁店嘅,相信大家都好认识这间餐厅呀,可以一边坐喺溜冰场隔离睇住人溜冰,一边进食!这间餐厅环境气氛唔错,而且食物富有香港的特色,西班牙的菜色也有,但亦都属于快餐类型,唔会坐得好耐!推介这个生果餐,里面有士多啤梨蓝莓杂莓及薄荷叶,酸酸美味好开胃,茶味唔系好浓,10分开胃,又有得食又有得饮,推介!这个炒意粉我觉得比较咸,所以唔推介俾大家啦! 这个很特别哦,属于甜品,用上了Pizza的外皮,但系中间隔着嘅系朱古力同埋香橙,一切开出嚟就系朱古力嘅酱,好好味啊!这个海鲜焗饭亦都唔错,热辣辣的,比起连锁店快餐嘅味道好食好多,但系价钱系连锁店快歺的一陪呢!这个Pizza味道亦都唔错,超级多芝士,而且热辣辣上枱,不过上边的火腿就比较干啊,如果选用一啲肥啲嘅巴拿马火腿就好啦!
这个炒意粉我觉得比较咸,所以唔推介俾大家啦!