天文台预测今日最低气温系10度,有乜嘢好得过喺咁冻嘅天气,去暖笠笠嘅火锅店打边炉?我哋今次又系头围用膳,性价比依旧超级高!因我哋食肉唔多,所以就拣咗218个餐。两人埋单食到捧住个肚走都只系五旧水。尤其系已经好多人北上消费嘅情况下,店内仍人头涌涌,可想而知系几受欢迎!今次我哋试咗个胡椒猪肚鸡汤,侍应捧住锅汤送上嚟嘅时候,已经闻到好香嘅胡椒味,饮完汤简直成身暖晒!出面自助区最正嘅系爽脆牛柏叶同埋清甜白萝卜!仲有蜂巢豆腐,索晒啲汤汁,好好味每年天气特别冻𠮶几日,我都好好好~~~想打边炉,又唔驶喺屋企洗咁多食材,所以最好都系嚟牛大人开餐啦,依家仲有任食雪糕Bar,正呀喂

2025-02-09
庆祝纪念