2024-08-08
「Katachi 」位于海天晋汇,平日泊车优惠超抵,只需需要消费$100就可以有两个钟头免费泊车👏🏻PopWalk 1,2,3同埋Ocean PopWalk仲可以share泊车优惠~收工时间开始好多人过嚟饮杯酒~打桌球同埋掟飞镖轻松吓在附近嘅入境事务处办理完文件就过咗嚟食饭~佢哋而家推出激安优惠晚餐$468,可以拣鸡煲或者招牌烤鱼+打边炉呢个价钱喺将军澳南唔算贵,我哋今次拣咗佢嘅招牌烤鱼(微辣)配鹿儿岛黑毛豚肉片,鱼肉超腍滑,仲配有大量芫荽葱增加汤底嘅鲜味,另外仲有不少配料:木耳、洋葱同埋芽菜前菜有泰式烧鸡中翼,配上泰式辣酱,煎到非常香脆嘅鸡翼入口热辣辣,鸡肉都好Juicy,饮啖啤酒真系正👍黄咖喱配猪肉入边仲有切粒嘅茄子同埋洋葱,加埋泰式香料好油,泰国风味超钟意食佢哋嘅原条烤茄子,好易夹起~同其他餐厅只系落孜然粉嘅唔同,佢哋充满后有香味,落咗劲多蒜蓉同埋葱,再用蜡烛保温,唔会烧焦之余又可以保持味道👅值得一提,帮衬过三次,职员嘅态度一如以往咁好,超有礼貌!!再饮埋Bar Pacific嘅lychee flavor craft 🍺 beer 同埋rose garden,完美的一餐!
收工时间开始好多人过嚟饮杯酒~打桌球同埋掟飞镖轻松吓
值得一提,帮衬过三次,职员嘅态度一如以往咁好,超有礼貌!!