餐厅装修好典雅好靓 有置身于法国小餐馆嘅感觉😍座位宽敞舒适 设有室内室外位置餐厅位于海旁 可以望住海景食饭 相当写意🙂‍↕️🦑Calamari Fritti ($148)鱿鱼圈炸得酥脆 而且厚度适中 食落弹牙唔韧口面头洒上少量辣椒粉 再配撘蒜蓉蛋黄酱系一道唔错嘅前菜👌🏻🦆Duck Confit "Tartine" Sandwich ($178)酸种面包上面放满手撕慢煮鸭腿 鸭腿肉口感软嫩 带少许油脂香🤤面包亦都吸收左鸭腿肉汁再加上焦糖洋葱、牛油果酱、布里芝士 好味!❤️🐔Seared "Three Yellow" Chicken ($198)三黄鸡烤得几好 皮脆肉嫩👍🏻中间𠮶堆系黑松露鸡汤泡沫黎 好得意 啱哂打卡🤪泡沫真系食得出有鸡汤味 黑松露味就唔算好出我个人几中意呢道菜选用嘅薏米饭 健康又有咬口 仲吸收左鸡汤鸡油嘅精华😊同样推荐呢道菜!🥰呢间餐厅无论环境、服务、食物质素都相当不错 食物亦都好大份👍🏻而且见佢几乎每日都有唔同嘅优惠
餐厅装修好典雅好靓 有置身于法国小餐馆嘅感觉😍
座位宽敞舒适 设有室内室外位置
餐厅位于海旁 可以望住海景食饭 相当写意🙂‍↕️

🦑Calamari Fritti ($148)
鱿鱼圈炸得酥脆
而且厚度适中 食落弹牙唔韧口
面头洒上少量辣椒粉 再配撘蒜蓉蛋黄酱
系一道唔错嘅前菜👌🏻

Calamari Fritti

酸种面包上面放满手撕慢煮鸭腿
鸭腿肉口感软嫩 带少许油脂香🤤
面包亦都吸收左鸭腿肉汁
再加上焦糖洋葱、牛油果酱、布里芝士
好味!❤️

三黄鸡烤得几好 皮脆肉嫩👍🏻