2023-09-06
Pizza Maru尖沙咀海港城开咗分店啦!窗边位系维港大海景,座位阔落又舒服!不过真系劲full,所以想坐窗边位就要提早订位啦!室内装修得好有韩风,色彩缤纷,是旦一个位都系打卡位。群蟹派对Regular 10寸💰163HKDLarge 13寸 💰193HKD黎pizza maru必定会食pizza,佢哋pizza款式多到完全唔识点拣好,中午仲有set lunch好抵食。不过我哋就散嗌咗呢款以海鲜为主题嘅群蟹派对pizza.佢用咗番茄酱底整薄饼,饼身薄厚适中,咬落薄饼脆香,上面用咗蟹肉、鲜虾、紫洋葱、灯笼椒、粟米、木鱼花、BBQ酱,酸忌廉酱、意大利香芹、蘑菇同马苏里拉芝士,口感层次非常丰富。地中海墨鱼汁海鲜意大利饭💰178HKD非常fusion嘅菜式,意大利饭软硬适中,加入八爪鱼、鱿鱼、海藻、充满韩式特色,另外加入青口、飞鱼子、洋葱、蘑菇墨鱼汁配搭有讲究,色彩出众又好味。Pineapple Flora Iced Tea💰48HKD清香淡雅,对住海景饮呢杯茶劲叹。Rose Jasmin Green Tea💰28HKD
室内装修得好有韩风,色彩缤纷,是旦一个位都系打卡位。
群蟹派对
Regular 10寸💰163HKD
Large 13寸 💰193HKD
不过我哋就散嗌咗呢款以海鲜为主题嘅群蟹派对pizza.
地中海墨鱼汁海鲜意大利饭💰178HKD
非常fusion嘅菜式,意大利饭软硬适中,加入八爪鱼、鱿鱼、海藻、充满韩式特色,另外加入青口、飞鱼子、洋葱、蘑菇墨鱼汁配搭有讲究,色彩出众又好味。 Pineapple Flora Iced Tea💰48HKD
清香淡雅,对住海景饮呢杯茶劲叹。
Rose Jasmin Green Tea💰28HKD