先利申:我唔系成日食自助餐😂畀唔到好专业嘅评价,不过呢餐系令我觉得value for money同埋满意嘅。最平一晚$450楼下有生蚝食算系性价比高!🦪由于太多嘢食,所以会拣几样重点食物讲.1️⃣冻青口、蚬、螺原本以为又系𠮶啲同价位自助餐货色嘅冻冰冰无味肉肉,点知有惊喜!佢绝对唔系冰感肉之余,蚬肉🦪🦀、螺肉都比想像中鲜甜!唔使点汁都好够味!呢样连六七百一位嘅自助餐都未必做到!.2️⃣生蚝每次每人可以攞两只,大细大约系半只手板咁大。因为系师傅即开所以有机会要等一阵。蚝味都算系清新,合格嘅。.3️⃣鸭肝多士我喺自助餐少见呢款食物!鸭肝新鲜煎到好香油脂味,巧邪恶!然后攞多两件😝.4️⃣羊架又系新鲜煎起refill得好快!羊架唔会好大阵膻味,而师傅推介点薄荷啫喱🤣点完又系几清新,唔会好肥腻🐏.5️⃣甜品选择唔多,卖相亦唔吸引…最好食系个草莓挞(因为我钟意食挞皮)留肚食Haagen Dazs好啲🤣.性价比:🌕🌕🌕🌕🌘美味度:🌕🌕🌕🌕🌑独特性:🌕🌕🌕🌑🌑
1️⃣冻青口、蚬、螺
2️⃣生蚝