2023-01-07 97 浏览
之前去青衣食过间日本野几好食谂住今次去青衣再食, 唔知系咪执左揾唔到, 就系变左E间泰国菜, 咁一场尼到就食下啦餐厅格局望落同之前的日本餐厅差唔多, 座位比较逼. 我同朋友叫左印度薄饼, 香芒软壳蟹米纸卷, 泰式马拉盏炒椰菜苗, 鸡丝炒金边粉 两个人食好鬼饱印度薄饼2大块, 食落有阵奶香味, 薄饼唔算太油, 所以食完都唔会话太腻香芒软壳蟹米纸卷6大件, 两个人食, 材料塞满满的, 都几饱入面除左有芒果同软壳蟹, 瓜线, 食落感觉几清新, 不过味道淡D所以要点酱食泰式马拉盏炒椰菜苗份量都几多, 岩晒草食系朋友, 不过就油左少少, 菜茎比较硬身鸡丝炒金边粉食落酸酸甜甜几开胃, 除左金边粉多之外,鸡丝份量都多, 不过都系比较油, 食到最尾个碟好油,但都抵食
餐厅格局望落同之前的日本餐厅差唔多, 座位比较逼.

印度薄饼

香芒软壳蟹米纸卷