2019-09-15 1383 浏览
小妹最近经过土瓜湾 发现有一间小店的小菜系好食 绝对系值得支持嘅🤩😍哩度啲食物好佬架 记得绝对要饮返枝啤酒喔👍🏽🍻我地点了黄金炒鲜鱿 🦑份量都算多的 鱿鱼系几新鲜爽口弹牙🦑不过又真系无咩黄金 多返啲就会更好喇👍🏽👍🏽鸡蛋焗鱼肠 见到有哩个小菜一定要叫😄😀虽然好似好多地方都🈶️ 但系整得好唔好食又系另外一件事😂😆不过哩度真系整得好好食嘅 完全无苦味👍🏽几香嘅鸡蛋味🥚鱼肠都算多又大条 加埋啲胡椒粉真系无得输🤤🤤韮菜花猪红 又系大大碗 劲多多多粒大大粒猪红👍🏽🤩口感弹牙又几滑下啵😁😁哎哟不错喔😂😆啫啫通菜煲 又系好大煲 啲通菜超级入味又有啲鱼仔干啵 份量都不少的喔👍🏽👍🏽真系好🈶️煲气呀😂😆啲汽水仲要系支装的喔 所以真系特别好饮 哈哈 对比起罐装 小妹系钟意饮支装多啲👍🏽👍🏽
黄金炒鲜鱿
鸡蛋焗鱼肠