餐厅: 海王漁港
资讯:

2024-11-02 130 浏览
今日我去海王渔港饮茶,本来好期待,但真系失望得好厉害。一入去就发现有小强系食客区走来走去,真系令我心情好差。职员虽然有试过捉小强,甚至将佢踢走,但个情况仍然持续,完全影响我用餐嘅心情。作为一间餐厅,卫生问题真系唔应该咁忽视。食物质素方面都只系普通,冇咩特别吸引我,但最重要系卫生问题,根本无法安心食嘢。坐喺度,时不时见到小强走过,实在好难集中精神去享受食物。即使食物味道尚可,但面对咁嘅环境,我根本无法放松心情。我希望海王渔港可以重视呢个问题,加强清洁同管理,改善卫生状况。否则,咁样只会令食客对餐厅失去信心。未来我都唔会再考虑返去,希望佢哋可以提供一个更好嘅用餐环境,让大家可以安心享受美食。

2024-11-02
$100 (早餐)