2024-09-24
之前系大围都食过,环境舒适食物又唔错!估唔到佢竟然喺西环开咗一间新分店😚新开嘅西环分店,环境简约得嚟又舒服,而且入面仲有一个小草坪,客人可以带动物入嚟一齐松一松,假日嚟到轻松吓都可以😚🌟鸡翼拼盘(饺子鸡翼&芝麻鸡翼) $58每款两只,芝麻鸡翼皮薄,而且肉汁丰富,一啲都唔干👍🏻。饺子鸡翼有惊喜😲,内里有满满嘅猪肉馅料😚🌟日式章鱼小丸子 $48🌟小食拼盘(日式芝士年糕&酥炸鸡软骨) $58日式年糕切半,半溶芝士配上松脆外壳😍 鸡软骨份量够多,而且够香脆👍🏻🌟千岛酱紫苏鸡肉丸串 $58估不到肉丸嘅鸡肉都有水准,咬落亦弹牙🤤🌟鸡软骨海苔鱿鱼吐司 $103吐司🍞系呢度岀名嘅主食,香脆牛油吐司入面有香滑炒蛋,topping铺满酥炸鸡软骨、炸鱿鱼🦑,好邪恶🫣🌟香蒜杂菌黑松露拉丝芝士盒子吐司 $65我朋友好钟意黑松露🫣,所以我哋叫多个吐司,香滑炒蛋配黑松露,黑松露嘅咸香跟牛油吐司很匹配😲🌟E FOR EGG芝士奶盖招牌窝夫 $88上枱𠮶刻,已经比得意嘅外表吸引住🫣。用cream扮蛋白,布甸扮蛋黄😂。窝夫亦好松脆😚🌟期间限定-雪の巴斯克软心芝士蛋糕 $62巴斯克芝士蛋糕一直都是我至爱,呢度特别用麻糬皮包
🌟鸡翼拼盘(饺子鸡翼&芝麻鸡翼) $58
🌟日式章鱼小丸子 $48
🌟小食拼盘(日式芝士年糕&酥炸鸡软骨) $58
🌟千岛酱紫苏鸡肉丸串 $58
估不到肉丸嘅鸡肉都有水准,咬落亦弹牙🤤
🌟鸡软骨海苔鱿鱼吐司 $103
🌟香蒜杂菌黑松露拉丝芝士盒子吐司 $65
🌟E FOR EGG芝士奶盖招牌窝夫 $88
🌟期间限定-雪の巴斯克软心芝士蛋糕 $62
巴斯克芝士蛋糕一直都是我至爱,呢度特别用麻糬皮包住,特别烟靭,有新意👍🏻
🌟招牌奶盖咖啡 $48 香浓朱古力 $42