2024-10-16
今日闲情啲,入左天水围同朋友食饭,估唔到有这一间咁清新嘅cafe。点了Dinner set for 2 ($336),可选3个主菜,我们点了纽西兰牛肉眼扒、牛魔王、白酒忌廉煮蓝青口(+$28),配餐有汤或沙律,另外饮品半价:雪山朱古力($20)、百香果梳打($19)。另叫了两个小食:炸洋葱圈(+$34)、单骨鸡翼配蟹籽酱($48)。🥩餐厅有好细心咁切开啲牛扒,方便二人分。七成都唔会觉得过熟👍🏻🥐牛魔王是至爱之一😍😍😍佢个汉堡系手打的,牛肉好弹牙好香牛味~🥙青口我和朋友本身都唔算特别钟意食,但呢度用白酒忌廉煮很好吃😋🌟炸洋葱圈:甜、脆🌟单骨鸡翼:大爱,有成10只咁多,都几香、几肥美🥰🥰呢度环境唔错,倾计打咭的好地方。其实仲好想试佢个黑牛(窝夫甜品)但太饱,下次先~
🌟炸洋葱圈:甜、脆
🌟单骨鸡翼:大爱,有成10只咁多,都几香、几肥美🥰🥰