餐厅: 慢理牆城
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2018-12-28 114 浏览
估唔到小街小巷有间咁既酒店仲有间咁高质既餐厅。好彩一早订左位,我见好多walk-in都摸门钉。到达第一个感觉就系餐厅好用心布置,lift口放满唔同草原系既deco,都几靓几舒服。坐底左就发觉唔只系布置上落功夫,佢D桌椅同凳都好讲究。你睇下只碟几靓?劲钟意呢D!Menu既第一页就系甜品,全部都改左个有趣既名,不过价位都唔平。我地叫左个大既拼盘。 真心称赞佢每样嘢都好高质!德国肠唔只好食仲切得好靓!仲有个鸡翼!我第一次揾到比麦当劳脆香鸡翼 好食嘅炸鸡翼!外面个皮好薄好脆!入面个肉劲juicy! 而且配左个少少辣既粉!好夹好好味!炸芝士条既芝士好香,不过就实左D, 无个种搣开有芝士痴住嘅感觉。而且佢有甜薯加埋薯条,感觉冇咁济! 芥末酱个人觉得味道可以再浓一啲,呢个系偏奶嘅感觉嘅。不过都好食,唔会太甜。另外叫咗个牛油果蟹肉意大利饭。呢个饭既份量完全超出我想像!劲多蟹肉!又劲多饭!(其实系比平时食开既多,但唔会太饱,系一人份!让人客食得饱系良心企业呀!)D蟹肉好好食!真心有香蟹味!所有嘢都好match!除咗牛油果同埋蟹肉之外,佢仲落咗啲菇去煮,令成件事味道上丰富好多!好钟意个饭好creamy,而

另外叫咗个牛油果蟹肉意大利饭。呢个饭既份量完全超出我想像!劲多蟹肉!又劲多饭!(其实系比平时食开既多,但唔会太饱,系一人份!让人客食得饱系良心企业呀!)D蟹肉好好食!真心有香蟹味!所有嘢都好match!除咗牛油果同埋蟹肉之外,佢仲落咗啲菇去煮,令成件事味道上丰富好多!好钟意个饭好creamy,而且D意大利饭系熟既。现场仲有米可以买走。

我想讲食到尾见到隔离枱既甜品我就明佢点解set呢个价,真系好靓同埋都有3-4人份!好jealous!但今次实在太饱,下次我都要食先得!