2022-10-30 412 浏览
又系Bookmark 左一段时间的餐厅因为泰象馆食过几次都好味,见佢开茶餐厅都想试下😝自己一个做完facial, 2点几入座,人不多环境保留泰式装修风格,座位大约40个左右,座位宽敞,坐得舒服😉餐厅提供早午同下午茶餐,另外有中式小菜,价钱相宜,冇晚餐供应本身点左中式牛柳,不过厨房话牛柳未解冻好,建议转猪扒,我就冇转猪扒🤪点左:==========🔹韮黄虾仁炒蛋(配例汤及饮品)$52先上例汤系中式南瓜汤🫕,饮到淡淡南瓜味,调味适中,味精唔重虾仁🦐炒蛋🥚以呢个价钱黎讲份量都几多,韮黄,葱同虾的份量都好足👍🏻新鲜炒起非常热辣辣🔥蛋炒得够嫩滑且调味适中,加埋韮黄葱粒食起黎够香口,蛋亦有蛋香🫶🏻虾方面就一般货色,明白以呢个价钱不能要求有新鲜虾,虾唔算太爽口,虾味亦唔重🫣小炒难免会多油,但佢呢个油量可接受,食完碟底油唔多,食完亦唔会好腻🫰🏻跟餐热柠水柠檬🍋够香冇苦味,水冇异味,饮落好舒服😊==========整体用餐体验满意,店员有基本礼貌☺️以佢个定价黎讲性价比几高,有机会会回访试下午茶餐🫠
又系Bookmark 左一段时间的餐厅
因为泰象馆食过几次都好味,见佢开茶餐厅都想试下😝
自己一个做完facial, 2点几入座,人不多
点左:
==========
🔹韮黄虾仁炒蛋(配例汤及饮品)$52
先上例汤系中式南瓜汤🫕,饮到淡淡南瓜味,调味适中,味精唔重
新鲜炒起非常热辣辣🔥
跟餐热柠水柠檬🍋够香冇苦味,水冇异味,饮落好舒服😊
==========
整体用餐体验满意,店员有基本礼貌☺️
以佢个定价黎讲性价比几高,有机会会回访试下午茶餐🫠