2024-06-26 119 浏览
Airside商场越开越多舖头,经过呢一间,见到啲座位都好舒服,比较阔落一啲,其实都几钟意食小笼包,啱啱lunch时间都多人,等咗一阵就有位了。我哋两个人叫咗几款嘢食,比较钟意食佢嘅拉面同包点类嘅嘢:🍴招牌原味小笼包六粒:每次食都觉得佢好稳阵,外皮好薄,日本烟充满浓汤,肉汁好多,我好钟意落醋去食😁🍴上海黑豚肉生煎包三个:虽然系煎,但系入边都可以锁住好多汁,另外个皮好软熟,佢唔会煎到好干身,刚刚好。🍴红油鲜虾黑豚肉抄手拌面:我至爱,仲要配埋担担面简直一流,佢嘅麻辣汁配埋手工拉面,唔会好辣,同埋唔会好油,味道刚刚好。🍴皇朝担担拉面:麻香味适中,酱汁浓稠但食落口有刚刚好既花生味,少少辣,面条有咬口同弹牙😄🍴雷沙汤丸:入边芝麻馅满满的流心效果,汤圆皮烟韧弹牙,细细粒唔会好腻。