2017-04-08
$433做到晚上9点几先食饭,好在附近仲有呢度嘅餐厅未关,去到唔使等位,第一次来呢度晚餐,坐低即刻叫小菜,店员都好努力介绍!食物好快到!椒丝腐乳通菜炒牛肉:腐乳汁咸香好味,通菜爽口,牛肉片几滑!捞饭一流!红酒烩牛尾:煲上,热辣辣冒晒烟,牛尾骨大块,肉好淋,红酒汁几香,红萝卜入味!好味!西兰花炒鱼菘:西兰花爽口,鱼菘弹牙,炒完有薄薄嘅汁,清爽好味!卤水拼盘:估唔到系排几行,好整齐咁上!红肠弹牙,牛𦟌弹牙有𡁻口,蛋太熟,蛋白比较硬,蛋黄太粉!卤水唔会太咸,微咸好味!萝卜牛腩:热辣辣,煲仔上,牛腩牛筋好好味,牛腩淋身半肥瘦,牛筋又淋又弹牙,柱候酱好浓!但萝卜就差啲,佢无涩又几甜,但完全无柱候味,感觉似灼完就放入煲捞一捞!所以吸唔到味!牛腩好味!椒盐鲜鱿:卖相好靓,有好多炸蒜加青红辣椒丝,鲜鱿炸得干身,炸衣脆又咸香,唔使点喼汁都够味!好味!支装汽水:大支装,店员嘅卖点系好抵饮!配咸香小菜,好夹!白饭比较硬!大家本来无乜祈望,估唔到做到够镬气,好香口,卤水又唔错!不错!不过我哋坐水吧前位置,无冷气,大家都好热,我忍不住叫咗汽水降温!小菜几好!可以一试!
做到晚上9点几先食饭,好在附近仲有呢度嘅餐厅未关,去到唔使等位,第一次来呢度晚餐,坐低即刻叫小菜,店员都好努力介绍!食物好快到! 椒丝腐乳通菜炒牛肉:腐乳汁咸香好味,通菜爽口,牛肉片几滑!捞饭一流! 红酒烩牛尾:煲上,热辣辣冒晒烟,牛尾骨大块,肉好淋,红酒汁几香,红萝卜入味!好味! 西兰花炒鱼菘:西兰花爽口,鱼菘弹牙,炒完有薄薄嘅汁,清爽好味! 卤水拼盘:估唔到系排几行,好整齐咁上!红肠弹牙,牛𦟌弹牙有𡁻口,蛋太熟,蛋白比较硬,蛋黄太粉!卤水唔会太咸,微咸好味! 萝卜牛腩:热辣辣,煲仔上,牛腩牛筋好好味,牛腩淋身半肥瘦,牛筋又淋又弹牙,柱候酱好浓!但萝卜就差啲,佢无涩又几甜,但完全无柱候味,感觉似灼完就放入煲捞一捞!所以吸唔到味!牛腩好味! 椒盐鲜鱿:卖相好靓,有好多炸蒜加青红辣椒丝,鲜鱿炸得干身,炸衣脆又咸香,唔使点喼汁都够味!好味!
支装汽水:大支装,店员嘅卖点系好抵饮!配咸香小菜,好夹! 白饭比较硬!
小菜几好!可以一试!