餐厅: 集眾菜館
资讯:

2022-08-04 672 浏览
惊喜小菜此终寻,今晚叫了四个𩠌,四个都好好味,命中率达100%真系好少有。先来个烧乳鸽,佢最正系可以一只一只咁叫,我地两个人当然只叫一只,留返个肚食第二D野。个乳鸽D肉好嫩,又唔会好似平时出面𠮶D炸到干争争。铁板白胡椒煎焗鱼卜好香口好好味,D鱼卜煎得真系好食,铁板上热辣辣一D都唔会鯹。小炒重佢话系镇店,又真系几好食,虾干韭菜腰果都正,不过最精彩就系D炸脆咗嘅芋头丝。铁板蒜香牛柳粒又系好好食,D牛肉好新鲜,一D都唔un,好有牛肉味,老板娘话系用新鲜牛肉做,成本高不过为咗追求鲜味无计啦。全部都好好食,下次要试埋其他野。
全部都好好食,下次要试埋其他野。