6天前
💖喺旺角行完街,又攰又饿嘅时候,无意中发现咗呢间小清新嘅Cafe,真系令我眼前一亮,唔单止有意粉同汉堡,仲有我最爱嘅甜品,绝对系一个放松嘅好地方!🍓士多啤梨厚班戟果然冇令我失望!松软嘅班戟充满咗蛋香,质感湿润又轻盈,食上一口,幸福感满满!👍🏻海胆带子意粉令人惊喜,新鲜嘅海胆同带子都好甜,浓郁嘅酱汁包裹住每一条意粉,口感顺滑有弹性,仲可以食到一丝丝蟹肉,味道层次丰富。🌟蓝青口·白酒蒜蓉·小茴香忌廉多士,浓厚嘅蒜蓉忌廉酱散发住淡淡嘅白酒香,沾上香脆多士,真系绝配!青口肉质鲜美,食完之后忍唔住赞!‼️鸡肉Mozzarella芝士墨西哥薄饼,烤鸡肉拉丝很强,香嫩入味,加上酸忌廉同牛油果酱,清新又好味!🍔安格斯牛肉枫糖浆烟肉芝士汉堡,虽然安格斯牛肉有啲过熟,但烟肉炸到香脆可口,加上浓郁嘅芝士,仍然令人好满足。
💖
🍓