2019-07-27 83 浏览
话说早几日就同左位朋友系屯门市广场吃饭见到门口咁少女心就决定去试吓🙂首次就叫咗佢哋嘅Bossy Royal Set$388💕本身以为份量会比较少 但食落先知其实都几多野😚首先包两个自选沙律/餐汤🥗呢度嘅沙律系一樽樽咁上既 自己就叫咗精选餐汤周打鱼汤 有冇朋友仔同我一样都好钟意饮西汤呢🤪 小食方面都系可以拣两款嘅所以其中一款就试咗龙虾芝士鸡翼 鸡翼配埋附上嘅龙虾酱汁都几夹 另外一款系酥炸虎虾 鱿鱼圈 紫薯片😊Main Course系烧一口安格斯西冷•焗薯粒•烤蔬菜•香草法式牛油汁🐮牛仔粒都好鲜嫩 烧得好香 满满肉汁😇Burger就要咗呢间铺嘅招牌龙虾包(+$28)面包入面搽咗牛油,配埋啖啖龙虾肉食落去感觉几特别☺️另外一个就叫左意式龙虾海鲜薄饼满满海鲜 龙虾肉好弹牙☺️ 另外提返大家套餐系唔包饮品👌🏻所以我地就另外叫咗杯东京莓果茶 一壸上同朋友一齐饮都可以☺️
话说早几日就同左位朋友系屯门市广场吃饭
见到门口咁少女心就决定去试吓🙂

Burger就要咗呢间铺嘅招牌龙虾包(+$28)