2018-04-01 213 浏览
Mega Fries $34已经第三次帮衬呢间既薯条 菲律宾过江龙 前两次都系尖咀 铜仔新开又去捧下场呢间薯条分几只size 愈大份可以拣愈多薯条口味 之前都系叫mega跟奶油洋葱同特辣BBQ 初次食真系好有惊喜所以先会encore 见到有新既pizza味今次就拣左黎试 照旧拼特辣BBQ睇相见全部薯条都系红红的 实情系两款唔同口味黎 我觉得pizza味比洋蒽同BBQ更加重口味 如果拎起条薯条近望会见到shake系上面既粉更加多食落更偏咸 个人就钟意之前食开果两款多啲 一黎影相两只色分明啲好睇啲 二黎口味都岩啲 仲有唔知系咪错觉 凝住铜仔分店无尖咀果间装满到就跌果种感觉 又唔似尖咀有叉提供 所以虽然我会推介大家试 最好都系去尖咀感觉质量好啲
Mega Fries $34