2022-05-30
同好耐冇见嘅朋友一齐食饭,当然要去人气高餐厅,座位唔多,怕耽误咗好事,特登提前2-3日留位。环境舒服,适合谈天说地。二人民族风味套餐 $368👍🏻牛油果酸忌廉冬阴墨西哥脆片🥑2款酱汁,自家制酸忌廉沟咗啲粟米粒,朋友好中意,点点吓好快清晒。🤙🏻夏威夷三文鱼香芒盖饭碗 🥗中间醋拎开系珍珠饭,落咗紫菜碎,变咗和风,同沙律一齐味道好夹,三文鱼口感嫩滑。🤙🏻印度菠菜豆腐咖喱角碗手抓饼热辣辣,配好rich嘅罗勒酱、车厘茄、芫茜同香料,而豆腐质感好Q弹,好似食紧鱼蛋,印度混搭港风。👍🏻白酒香蒜干蕃茄意大利粉 $88可走五辛,车里茄、秀珍菇、金不换(罗勒)经典,合符期望。任何一款甜品任何两杯非酒精类饮品🤙🏻香蕉火龙果燕麦奶 $48香蕉味浓郁,不太能使出火龙果的味道,但很清新,不甜。🤙🏻奇异果羽衣甘蓝燕麦奶 $48淡淡蔬果味,有苹果作为调和,入口感觉不会太似五青汁,健康又有营养。👍🏻焦糖脆脆柠檬挞 $58口感软滑,饼底松化,不过可能食完太饱,感觉少少滞,好彩唔算好甜。👍🏻抹茶拿铁(冰) $30外观同奇异果特饮一样,呈青草色,抹茶味的确香浓。过咗晏昼5:30会收加一服务费,见到啲员工服务态度好好,有礼貌,
二人民族风味套餐 $368
👍🏻牛油果酸忌廉冬阴墨西哥脆片🥑
🤙🏻夏威夷三文鱼香芒盖饭碗 🥗
🤙🏻印度菠菜豆腐咖喱角碗
👍🏻白酒香蒜干蕃茄意大利粉 $88
可走五辛,车里茄、秀珍菇、金不换(罗勒)经典,合符期望。
任何一款甜品
任何两杯非酒精类饮品
🤙🏻香蕉火龙果燕麦奶 $48
香蕉味浓郁,不太能使出火龙果的味道,但很清新,不甜。
🤙🏻奇异果羽衣甘蓝燕麦奶 $48
👍🏻焦糖脆脆柠檬挞 $58
👍🏻抹茶拿铁(冰) $30
外观同奇异果特饮一样,呈青草色,抹茶味的确香浓。
过咗晏昼5:30会收加一服务费,见到啲员工服务态度好好,有礼貌,系值得嘅。