2018-08-17 524 浏览
呢日同家人想庆祝生日, 知道旺角呢附近有好西, 所以黎食西餐~。呢间channel 3系bar and restaurant, 黎到都好多人了, 好在有位~头盘黎既当然系沙律了, 我地嗌左凯撒沙律 加烟三文鱼~~烟三文鱼铺满沙律上面啊好fresh, 每人分一d, 个胃热好身了跟住黎既系parma ham 加哈蜜瓜呢个经典组合食极都唔厌 超好食再上既系西班牙小食拼盘! 哗左上系薯波~热辣辣再沾下沙律酱, 一流左下系西班牙肠, 右上系薯角, 右下系三文鱼波波, 呢个组合既食物都系第一次食, 好邪恶, 送啤一流! 几个人share 争住食。再上系芝士烤大菇, 屈机, 我认为呢个必嗌!浓浓既芝士配大菇, 味道非常吸引, 用料健康。再上既系阿根廷牛肉拼盘~~有三种唔同部位既牛, 味道超浓, 而且岩岩5成左右, 牛痴不可错过。再黎既系菠菜烤鸡卷~~好有心思菠菜系鸡肉入面, 而且啖啖肉, 好滋味最后上既系海鲜意大利面, 只虾系非一般既大, 配以粗身意大利面, 咸度掌握得岩岩好, 一流估唔到bar 既主菜可以有如此水准, 喜出望外!4个人每人3百左右, 食到饱一饱, 有机会再到

头盘黎既当然系沙律了, 我地嗌左凯撒沙律 加烟三文鱼~~

烟三文鱼铺满沙律上面啊

好fresh, 每人分一d, 个胃热好身了

跟住黎既系parma ham 加哈蜜瓜
呢个经典组合食极都唔厌 超好食

西班牙小食拼盘

再上既系西班牙小食拼盘! 哗
左上系薯波~热辣辣再沾下沙律酱, 一流

再上系芝士烤大菇, 屈机, 我认为呢个必嗌!
浓浓既芝士配大菇, 味道非常吸引, 用料健康。

阿根廷烤牛拼盘

再黎既系菠菜烤鸡卷~~

好有心思菠菜系鸡肉入面, 而且啖啖肉, 好滋味

, 咸度掌握得岩岩好, 一流

估唔到bar 既主菜可以有如此水准, 喜出望外!
4个人每人3百左右, 食到饱一饱, 有机会再到

2018-08-15