[✨少见怀旧昭和风洋食屋🎏]#咲和洋食屋 #元朗 🎏黑白松露慢煮63℃日本温泉蛋意粉 $98主打一个手工意粉🍝质地烟靭有咬口弹牙,宽条面挂汁力高,真系几好食😙松露味够浓郁,温泉蛋半生熟整得几好,同宽条面嘅挂汁能力配搭得好出色!👍🏻👍🏻💕🎏和牛肉酱特浓蕃茄意粉 $98牛肉真材实料肉味都几重,宽条面同番茄酱都好夹🍅同时番茄酱都可以平衡返个牛味,两者份量亦恰到好处,令到整体上可以平衡得好好唔会话太腻,几有心思💞💞🎏手工芝士和牛汉堡 $88汉堡扒唔算好厚🍔不过就几juicy,而且牛味重,个包表面就整到好香脆好滋味😋🎏拉丝芝士条 $38/4条热辣辣即叫即炸,芝士条炸得外脆内软,芝士味算浓,钟意食芝士嘅都可以试下🧀🎏抹茶鲜奶 (跟餐+$20)抹茶粉加鲜奶,普通味道正常发挥,但自在有得饮又有得玩🤣🎏沙律新鲜&蘑菇汤 (跟餐)虽然系跟餐嘅但一𠮶都唔马虎,生菜好新鲜爽脆。蘑菇汤就普通正常水平☺️————————♡♡♡♡♡♡————————✨总结小店采用日本昭和风装修,环境布置都好有心思,特色嘅店面比人一种好怀旧嘅感觉,主打日系洋食料理。食物水准亦都唔错,值得一试😊😊💗
[✨少见怀旧昭和风洋食屋🎏]

#咲和洋食屋 #元朗
🎏黑白松露慢煮63℃日本温泉蛋意粉 $98

🎏和牛肉酱特浓蕃茄意粉 $98

🎏手工芝士和牛汉堡 $88

🎏拉丝芝士条 $38/4条

🎏抹茶鲜奶 (跟餐+$20)
抹茶粉加鲜奶,普通味道正常发挥,但自在有得饮又有得玩🤣

🎏沙律新鲜&蘑菇汤 (跟餐)

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨总结