2018-07-05 53 浏览
各位姊妹,唔好话我A姐唔教你呀!大家一定要矜持,唔可以咁随便,学识欲擒故纵,吊住佢条瘾,咁样先可食住你条仔!食嘢都系一样,所谓「少食多滋味」,串烧一串多𠮶几粒,咁样先矜贵,食落特别滋味!上次食完鲜•港式串烧吧,心郁郁又想食!鸡软骨+鸡肾+熊本一口牛鸡软骨惹味脆口,口感丰富;鸡肾爽口,滋味到食唔停口;熊本一口牛带少许脂肪,牛味香浓!盐烧鸡中翼M佬成日都话「烧鸡翼我自细钟意食」,佢见到鸡翼一定叫。外皮烧到香脆可口,特别钟意烧到有少少焦,淡淡嘅海盐味吊出鸡肉鲜味,咬落仲有好多肉汁,值得推介!烟肉青椒卷烟肉烧得非常香口,包住爽脆多汁青椒,一咸一清,两者配合得啱啱好!茄子茄子切片配上切粒蒜头,惹味十足!一口番薯+菠萝最后就梗系食甜品!一口番薯香甜美味;菠萝微微烧过,加上少少海盐,吊出菠萝清香,正!(记住Like同Share畀朋友)By A姐M佬 玩乐日记

茄子
茄子切片配上切粒蒜头,惹味十足!

一口番薯

(记住Like同Share畀朋友)

By A姐M佬 玩乐日记
2018-07-04