2013-05-20 322 浏览
11点几加连威老道上完堂,厚福街就最近最多选择,去到有好几间都收咗舖,喺潮州舖门口望吓个menu ,就俾姐姐sale咗入去~一坐低就有一盘6杯功夫茶serve 我哋,之后另一侍应叔叔就行埋黎sale,我哋话睇睇先,过5分钟佢又问我哋食咩,我哋又洒走咗佢。。。。首先点咗个鳝片同炒饭,其后再点个炸蚝(唔记得个名,好似春卷,但入面系蚝仔)~鳝片咸咗少少,炒饭ok,炸蚝几好(蚝仔数量适中,又唔似蚝饼咁多油),特别一提个辣椒油,渣几香,辣油够辣~~整体唔错,呢问都算系传统潮州铺,不过食物唔特别好食,但ok,干净清洁,服务唔错,系sale 得行咗少少~~尖咀冇乜几间打冷,如果想打冷都会返黎~~
尖咀冇乜几间打冷,如果想打冷都会返黎~~
2013-05-17