2025-01-11 0 浏览
近排终于感觉到冬天嘅来临,同朋友决定喺尖沙咀食一间好高质嘅日式烧肉!相信经常出没尖沙咀嘅朋友都一定有听过呢间人气烧肉店~🔥作为牛魔王嘅我地,拣左呢个睇相都劲吸引既组合😏店员在远处捧住10款靓牛加上一圈入魂嘅效果真系够晒震撼!打卡一流👍🏼🐮激安•一圈入魂 💰1288厚切牛舌芯、和牛三角腩、和牛友三角、和牛沙巴当、和牛五花、和牛腹胁、一口和牛、和牛牛颈脊、极黑和牛、壶渍牛肋肉上枱就咁睇到咁多款唔同嘅和牛都已经流晒口水🤤而且店员好细心为我哋解释每一个部位🫶🏻当中厚切牛舌芯爽口牛味浓郁,和牛三角腩油脂丰富,入口即溶😆和牛牛颈脊就我个人最like,牛味爆棚而且好juicy😋朋友就最钟意壶渍牛肋肉,腌制味道唔会盖过牛肉本身,鲜嫩多汁!🤤另外呢到嘅紫菜月见饭同埋葱香月见饭都非常吸引,九州产熔岩蛋更加系成个饭嘅重点,蛋香味超浓,值得试试!👍🏼

🐮激安•一圈入魂 💰1288

• 紫菜月见饭