2023-03-08 380 浏览
总系想拣一啲日子优休闲咁饮个午饭,于是请假同朋友一齐慢活一下。去到尖沙咀k11 musea,平时星期六日都好多人嘅人潮减退,即刻觉得自己去咗异地旅行!泰式咖喱鸡配白饭呢个泰式咖喱用一含黑锅装住,特别好打卡!哈哈 咖喱鸡肉非常入味,而且肉质滑滑,咖喱汁味道香浓,薯仔入味,不错黑松露pizza Pizza都几大块,饼底非常薄,食咗两块都唔觉得油腻!淡淡都好香浓,黑松露嘅味道,仲有拉斯芝士嘅效果。好味本来想饮蝶豆花茶嘅特色饮品,可惜当日没有供应,我就选择士多啤梨花茶,而朋友就选择蜜桃果茶。我地边食嘢同倾偈慢活咁渡过咗成个晏昼,我特别钟意坐喺户外位置吹吓凉风。餐厅户外同室内嘅装修都有少少唔一样,你几次打卡嘅位置都会有唔同嘅感觉!

泰式咖喱鸡配白饭

黑松露pizza