餐厅: Poke Go (漆咸道南)
资讯:

2024-12-20 340 浏览
经过好多次,今次见无乜今排队就去食,选择都算多,而且可以拣要唔要酱,要唔要饭,好岩要减肥或低碳人士 。我朋友走饭就劲多菜,感觉好fresh,仲走埋酱,真系瘦身之选 。我就因为第一次食,食佢最original ,拣左寿司饭,觉得都非常出色 。三文鱼比例都算多,青瓜新鲜爽口,饭都好够,一个月仔真系食唔哂,最后打包分2餐食🤣环境都唔差,系枱与枱之间太近,听到哂人地讲咩,不过香港地方间间都差唔多,服务员都nice。可以再黎食嘅餐厅之一。
经过好多次,今次见无乜今排队就去食,
选择都算多,而且可以拣要唔要酱,
要唔要饭,好岩要减肥或低碳人士 。

2024-12-16