2024-01-24 23 浏览
Tipsy Tap尖沙咀柯士甸路5号地舖经开尖沙咀,想同老友饮两杯,见到一间 环境好chill嘅酒吧,入去叹下先。😎Tipsy 鸡翼配蓝芝士酱见到个名系招牌菜,即刻叫咗一份,鸡翼新鲜香滑,腌制得恰到好处,辣度适中,食咗原味,可以加香浓嘅蓝芝士酱提升层次,推荐!😍酒浆炸鱼薯条炸鱼外层劲香脆,炸粉唔厚,炸鱼烟韧鱼味浓,好有质感,加埋他他酱,好味道。薯条细细条好易入口,加茄汁超正,好快畀我食晒,必食!🤤芝士烟肉安格斯牛肉堡面包软熟,安格斯牛肉汁丰富,口感烟韧,加埋芝士烟肉配菜,一啖咬落去爆汁,好邪恶,upgrade 咗黑松露酱,薯条的层次提升了,一定要up!🤤Million Billionth果香、麦味香浓,饮完好舒畅,重口味最啱我。🍺Embers烟熏泥煤味嘅黑啤,真系好特别,浓度好高,可以慢慢叹,有惊喜。🍻Tipsy Tap 环境舒适,食材新鲜,侍应服务态度好,还会再来。😎🤘🏻
Tipsy Tap

尖沙咀柯士甸路5号地舖

Tipsy 鸡翼配蓝芝士酱

酒浆炸鱼薯条

芝士烟肉安格斯牛肉堡

Million Billionth

果香、麦味香浓,饮完好舒畅,重口味最啱我。🍺

Embers

2024-01-17