2024-01-20
🌸尖沙咀无限时秘密派对花园🎉-想睇闹市揾一间可以静静地坐下 同班friend一齐倾偈嘅地方 所以朋友推荐咗呢间地方大坐得又阔落嘅餐厅🌸 佢除咗室内好多props外 仲有室外环境 好多打卡位 啱晒包场搞party 带小朋友或带宠物嚟放下电都🫶🏻-🥗Organic Ceasar Salad 有机凯撒沙律 $258餐厅主打大部份都系用有机蔬菜 沙律好大盘 绝对系party size啱晒一齐share🥬 生菜好新鲜 仲有脆脆面包粒同芝士粉😎 佢嘅salad dressing 系另外上 所以想食多酱或者走酱嘅朋友都可以按自己嘅喜好去调节😗-🐣Italian Roasted Local Free-Range Chicken意式烧走地鸡半只配有机时令菜 $328我哋嘅主菜就拣咗好多人叫嘅烧鸡 主打系全天然无激素嘅走地鸡🐔 食落首先比佢嘅脆皮吸引住 鸡嘅油脂适中 肉质弹牙之余都好Juicy😚-🍝Lingunie with NZ Wild salmon Cream sauce意大利扁面澳洲野生三文鱼有机菠菜奶油忌廉汁$288另外呢个意大利扁面 都系行party size路线 份量十足😙 而且佢嘅酱汁加上
意式烧走地鸡半只配有机时令菜 $328
意大利扁面澳洲野生三文鱼有机菠菜奶油忌廉汁
另外呢个意大利扁面 都系行party size路线 份量十足😙 而且佢嘅酱汁加上三文鱼本身嘅油香 食落去十分creamy🫶🏻
🍸Mojito $98
饮Cocktail嘅时候仲会有呢个好得意嘅熊BB冰块 打卡一流😎 佢嘅酒唔会太甜 Mix得几好 几融合 饮落顺口👍🏻
🍹Goji Rose Black Sugar Tea $78
另外我哋都叫咗杯热饮 红枣杞子都好足料 仲有淡淡嘅黑糖同玫瑰味 啱晒要养生嘅朋友😎
📍La BASE HK (尖沙咀)
尖沙咀漆咸道南11-15号余仁生中心3楼