餐厅: Amitie Kitchen
资讯:

2024-05-29 135 浏览
首先上食物前都会送一碟面包 味道就不过不失👍🏻1. 法国蓝青口伴白酒忌廉汁、蒜蓉多士 $158一送上黎见到份量都大碟 青口食落好juice好鲜味😎 同平时一般食开嘅唔同 佢比较淋身,每口有淡淡嘅忌廉汁味😆2. 烤烧大啡菇、焗酿鲍鱼、北海道带子、虎虾意大利饭伴龙虾汁 $258食物送上黎摆盘非常之靓 第一次见意大利饭放系大啡菇上面😝 大啡菇咬落多汁,海鲜非常新鲜,意大利饭中有甜椒,配埋大啡菇一齐食令成个感觉好fresh,中和左左重嘅芝士味,值得一试👍🏻3. 红酒慢烩澳洲谷饲牛面肉意大利面 $288牛面肉肉质非常淋,有好重嘅牛味🥸 但个人觉得份量可以再大少少,因为价钱黎讲都唔算平🫣
首先上食物前都会送一碟面包 味道就不过不失👍🏻

1. 法国蓝青口伴白酒忌廉汁、蒜蓉多士 $158

3. 红酒慢烩澳洲谷饲牛面肉意大利面 $288

2024-05-26
  • 烤烧大啡菇、焗酿鲍鱼、北海道带子、虎虾意大利饭伴龙虾汁