餐厅: 一遊
资讯:

2024-08-23 124 浏览
尖沙咀居酒屋🏮装修好有旧日本感觉超有格调! 同朋友收工黎饮杯清酒食下野倾计岩晒🥂 🍴八爪鱼沙律个汁好惊喜,酸酸甜甜咁,八爪鱼弹牙得黎唔会太硬,仲有少少少少嘅海水味🌊 🍴三文鱼鱼松豆腐冻本身三文鱼加左盐去腌,豆腐本身豆味好重,连埋三文鱼好夹冻冻地几开胃~🍴deluxe 刺身盛合五点 全部都好新鲜鲜甜😍劲高质!超推油甘鱼!食落去阵鱼油香出晒嚟,而且有入口即溶嘅感觉呢🐟🍴海胆蟹肉牛油果卷海胆同蟹肉份量好够而且鲜味好出,卷入面除咗牛油果之外仲有牛蒡,口感好丰富🍴蟹肉忌廉炸到脆卜卜!!!炸粉唔厚,馅料蟹肉味浓,好好食🥹🥹🍴串烧sssssss嗌咗粟米串、烧羊鞍、豚肉车厘茄串、鸡肉明太子串、鸡·手羽串烧、牛舌🎏 全部都烧得好香~肉类油香都好够,keep 到外面少少脆,但咬入去肉汁爆出嚟嘅感觉😍🍴梅子汁比目鱼原本会以为呢个组合有啲奇怪,但系梅子汁竟然同比目鱼几夹!鱼肉嫩滑得嚟味道好浓,配上梅子汁嘅酸酸甜甜一啲都唔腻🐟🐟🍴生姜豚肉石头饭捞埋一齐之后,食落啖啖都有生姜味~个底仲有饭焦添😍😍🍶善之水饮落去有少少辛口,但同时果香味浓,配上刺身呢类食物超夹!食完一啖刺身再饮落去,果香味会更出~~

🍴八爪鱼沙律

🍴三文鱼鱼松豆腐冻

🍴deluxe 刺身盛合五点

🍴海胆蟹肉牛油果卷

🍴蟹肉忌廉
炸到脆卜卜!!!炸粉唔厚,馅料蟹肉味浓,好好食🥹🥹

🍴串烧sssssss

🍴梅子汁比目鱼

🍴生姜豚肉石头饭
捞埋一齐之后,食落啖啖都有生姜味~个底仲有饭焦添😍😍

🍶善之水